Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Karlsson - 17 februari 2008 00:05

Guitar hero (Jag tror det stavas så iaf :) ) Har jag spelat nu med killarna =) Jäklar vad jag rockar... trodde jag. Fasen fick spö så det skrek om det. xbox 360 går hett här hemma nu både med killarna och enbart med mej. Jag förstår inte hur man kan fastna i något så simpelt som ett spel?    Men det är kul och på något vis avslappnande att spela lite. Jag  ser det oxå som kvalitetstid med de två största som börjar tycka att man är pinsam men ändå vill umgås med en, särskilt då polarna gått hem. Jag vill gärna ha en nära relation till mina barn och det tycker jag att jag har. Vi pratar verkligen om allt, och det roligaste av allt är när de kommer och frågar om saker de vill veta eller är nyfikna på. Och när även deras kompisar kommer och frågar. Alla ämnen som rör och berör men även känsloämnen såsom sex.Jag är nu sexupplysningstanten med hela grabbens klass tror jag =)

  Ja det gör mej inget, jag skäms inte för att jag kan prata om det och jag gör det utan att göra någon stor affär utav det oxå. Sen är det otroligt viktigt i vårat samhälle idag att man har ett bra förhållande sätt till sina barn så man kan prata om tex sex.
Så mycket sjukdomar,våldsamheter,brutalitet osv som har sammanknytning med sex idag. Media skriver enbart om sex, tex hur man blir bättre i sängen, såhär vill din kvinna bli smekt, alla erogena zoner osv osv osv. Mycket bra information och mycket jävla skit. Det finns t ex ingen mall att gå efter hur en kvinna vill bli smekt! Det är individuellt. Helt vansinnigt! Sättet jag får orgasm på skulle inte fungera för en annan kvinna.  Ungdomar idag behöver veta det plus att porrfilmer är FEJK! Jag blir vaninnig på det synsätt som  porrfilmer visar. Kan skriva om det här en annan dag för det blir ett långt inlägg annars och det orkar jag inte ikväll.

  Vad jag vill komma fram till är att tjejer och killar måste få mer " normal" information om sex,pubertet, förhållandesätt osv. Vi måste lära våra barn att ta hand om varandra och att tillgodose våra egna och personen vi älskar, våra behov. Visa ömhet,kärlek och värme. Och framför allt..... att vi finns där när det är storm kring den vi bryr oss om, finnas till hands....


God natt alla godingar och krama varandra i stugvärmen... 

Presentation

Omröstning

Vad är viktigast?
 Pengar
 Kärlek
 Hälsa
 Vänskap

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards